👋 Helló Budapest! │ Grand Opening

Itt a Kastner Kommunity hivatalos nyitó hete!

A Kastner független nemzetközi reklámügynökség legújabb vállalkozása a budapesti vérkeringés sűrűjében, a nyolcadik kerületben nyitotta meg kapuit: ez a Kastner Kommunity, amely kávézó, közösségi- és munkatér, valamint galéria egy helyen, a kreatívok legújabb találkozóhelye. Programkínálunkkal, művészeti eseményeinkkel és társadalmi akcióinkkal célunk minél több nézőpontot bemutatni és elindítani egy párbeszédet a szélesebb értelemben vett kreatív ipar szereplői között. A Kastner Kommunity 2022-ben elnyerte az Év Közösségi Irodája díjat.

Ízelítő a programokból:

ENA KORNER – Ablakba tett kortárs művészet

Hat méteres üvegportálunk rivaldafényében az Everybody Needs Arttal együttműködésben elindul az új ENA Korner, ahol 0-24 órában kortárs hazai és nemzetközi képzőművészeti projektetet mutatunk be – mert a művészet mindenkié. Az Everybody Needs Art és a Kastner Kommunity az ablakba teszi a művészetet. Bencze Péter kurátor vezetésével párbeszédet kezdeményezünk a képző- és az alkalmazott művészet képviselői között. Megtekinthető: 2022. május 13-tól.

Esemény itt:
https://fb.me/e/4trWKmXJL

A KOMMUNITY BLEND – Kávékóstoló és workshop

Május 13-án, pénteken kávékóstoló és workshop Bikki Tamással a Brostery kávépörkölő mesterével – mert sokan mondjátok, hogy a városban nálunk a legfinomabb a kávé. Tamás beszél majd a kávénkról, bevezetőt ad a specialty kávé kultúra világába. Lehetőség lesz az egyedi Kommunity blendet többféle módon elkészítve megkóstolni. Kezdés: 16.00 órakor.

Esemény itt:
https://fb.me/e/1v0SbIhoQ

VÁSÁR ÉS BRUNCH A PÁPA TÉREN – Typo Showroom, KÉS – Kortárs ékszer stúdió, Pilea Projekt, Sixfeet dogwear

Május 14-én szombaton vásár és brunch a 8. kerület fenntarthatóan gondolkodó divat-, design- és lakberendezési üzleteivel együttműködésben. Egy napra piactérré alakul a Kommunity és rendhagyó módon szombaton is nyitva leszünk, így amellett, hogy egy helyen fedezheted fel a szuper-tehetséges helyi alkotókat, közben egy jó, késői reggelivel vagy brunch-val is nyithatod a hétvégét. A kapukat szélesre tárjuk, hogy a park zöldjéhez is kapcsolódhass. Nemcsak bolygó-, de négylábú-barát esemény is! Kezdés: 11.00 órakor.

Esemény itt:
https://fb.me/e/4PJExJNox

A FAKE NEWS TERMÉSZETE – előadás és beszélgetés

Május 17-én kedden kicsit szakmázunk, dr. Babocsay Ádám reklámpszichológus tart előadást a Fake News természetéről és mesél arról is, mi a jelenség szocio- és média háttere és miről lehet felismerni – mert fontosnak tartjuk, hogy tudatosan és gondolkodva álljunk hozzá a minket körülvevő világhoz.

Esemény itt:
https://fb.me/e/2jZPP6LEK

THE REAL WORKFLOW – Pörgesd ki a teendőket elő dj-setre

Május 18-án, szerdán egész napos live DJ-set és coworking a térben. Egy tapasztalt lemezlovas pörgeti egész nap a bakeliteket, hogy igazán flowba kerülj, amikor tőlünk dolgozol – mert a hatékonyság és a jó hangulat nekünk egyszerre fontosak. Az emeleti munkapult és a kávézó teljes tere egy hibrid irodává alakul át, mert a Kommunity egész nap live dj aláfestéssel üzemel. Elhozzuk a berlini vibe-ot és diktáljuk a tempót, hogy biztosan az aznapi teendőid végére érj. A lemezjátszó mögött: Orosden, aki disco, jazzy house, house és soulful house stílusokban kalauzol.

Esemény itt:
https://fb.me/e/1Dd697qcM

FORGÓ ÁRPÁD – kiállítás / Kurátor: Bencze Péter

Forgó Árpád képzőművésznek az épületünk formavilágára is reflektáló látványos tárlata lesz megtekinthető egészen június közepéig – mert mindig inspiráló a művészeti alkotások teremtette éterben elmerülni. Forgó aprólékos igénnyel megformált művei egy előre meghatározott moduláris rendszerből épülnek fel, mely által a művész a síkbeli és térbeli viszonyok ritmusát hangsúlyozza.

Esemény itt:
https://fb.me/e/2aQU6bNGF

 

Csatlakozz!