Írj nekünk!


  1081 Budapest, II. János Pál pápa tér 8.

  Így érhetsz el bennünket

  Bicajjal – MOL BUBI

  A Kommunity bejárata a II. János Pál pápa téri MOL Bubi állomással szemben található. Az új kétkerekűekkel könnyedén átsuhanhatsz a városon a nap bármely időpontjában. Ha a közösségi kerékpár helyett saját bicajoddal jönnél az üzlet előtti közterületen kiépített tároló vár. Amikor csak teheted válaszd a környezetbarát közlekedési módokat!

  BKV-val

  A négyes metró II. János Pál Pápa téri megállójából kisétálva egész pontosan 29 lépés múlva máris a Kommunityben találhatod magad. Hideg téli napokon és a bármikor, amikor elkerülnéd a dugót, a közösségi közlekedésnek ezt a módját ajánljuk!

  Autóval

  Ha négy keréken érkeznél a II. János Pál pápa tér körül számos parkolóhely áll rendelkezésre. Fizetős időszakban napközben mindig találni szabad helyet. Parkolási díj: 265 Ft/óra. Ha SMS-ben parkolnál figyelj rá, hogy a megfelelő kódot használd, mert két zóna is található a téren.

  Mindenkire gondoltunk


  Akadálymentesség

  Üzletünk akadálymentes. Az üzlettel közvetlenül szemben 3 db mozgássérült parkolóhely áll rendelkezésre. A bejáratnál található egyetlen lépcső áthidalásához csak nyomd meg a csengőt és máris jövünk segíteni a begördülésben.

  Kutyabarát

  Akár kávézol, akár hosszabban tartózkodsz nálunk, ide magaddal hozhatod négylábú társad is! Ha így teszel, érkezés előtt érdemes elolvasnod az ezzel kapcsolatos házirendünket. Kérjük gondoskodj róla, hogy a tartózkodás alatt kedvenced ne zavarjon másokat!