Kávé, kiegyensúlyozottan.

A Mézes Mackó egykori fényéből igyekeztünk a belsőépítészetben hangulatilag inspirálódni, ám az ízekben minden szempontból a mai igényeket tartottuk szem előtt.

A Kommunity örlőjébe egy világos pörkölésű egyedi blend kerül, melyet a szerintünk legfinomabb ízvilág szerint válogattunk össze Bikki Tamással, a Brostery pörkölőmesterével.

Célunk az volt, hogy olyan kávét készíthessünk, mely egy “aranyközépút” a világos és sötét pörkölés között, így az aromákat megtartva, de nem sok savassággal társuló végeredményt kaphassunk, melyet mind az olaszos, mind az újhullámos kávét preferálók szívesen fogyasztanak akár tejjel, akár anélkül.

További étel- és italkínálatunk finoman megidézi a korábban itt működő Mézes Mackó bisztró szellemét, de csak annyira, amennyire éppen kellemes a kor gasztronómiájával nosztalgiázni. Egészségtudatos válogatásunk a hagyományos mellett vegán és vega opciókat is tartogat, hogy a bolygóval is békében maradhassunk.

Helyiek előnyben


Kínálatunk összeállításánál a minőség mellett a fenntarthatóságra is igyekszünk odafigyelni, ezért kerestünk főként hazai beszállítókat, így támogatva a helyi vállalkozásokat, és csökkentve az alapanyagaink ökológiai lábnyomát. Szezonálisan változó kínálatunkkal az idénytermékek felhasználását helyezzük előtérbe.

Csapatunk

❝ A kávé fogyasztás számomra nem rutin és megszokás kérdése, hanem egy hangulatot és időszakot reprezentáló rituálé.

A téli hidegben egy szívmelengető kardamom lattével indul a napom – gyakran dupla shottal, hogy legyen lendület – míg nyáron a koktélos estéket idéző Espresso tonik a kedvencem. Egy beszélgetés mellé a batch brew hosszúsága passzol a leginkább számomra.

A Kommunityben minden adott bármelyik légkör megteremtésére. ❞

Fábián Gabriellla, üzletvezető

Asztalfoglalás

Jövök!

Próbáld ki milyen közösségi terünkből dolgozni!

Bővebben