Kávé, kiegyensúlyozottan.

A Mézes Mackó egykori fényéből igyekeztünk a belsőépítészetben hangulatilag inspirálódni, ám az ízekben minden szempontból a mai igényeket tartottuk szem előtt.

A Kommunity örlőjébe egy világos pörkölésű egyedi blend kerül, melyet a szerintünk legfinomabb ízvilág szerint válogattunk össze Bikki Tamással, a 777 Roastery pörkölőjével.

Célunk az volt, hogy olyan kávét készíthessünk, mely egy “aranyközépút” a világos és sötét pörkölés között, így az aromákat megtartva, de nem sok savassággal társuló végeredményt kaphassunk, melyet mind az olaszos, mind az újhullámos kávét preferálók szívesen fogyasztanak akár tejjel, akár anélkül.

További étel- és italkínálatunk finoman megidézi a korábban itt működő Mézes Mackó bisztró szellemét, de csak annyira, amennyire éppen kellemes a kor gasztronómiájával nosztalgiázni. Egészségtudatos válogatásunk a hagyományos mellett vegán és vega opciókat is tartogat, hogy a bolygóval is békében maradhassunk.

Helyiek előnyben


Kínálatunk összeállításánál a minőség mellett a fenntarthatóságra is igyekszünk odafigyelni, ezért kerestünk főként hazai beszállítókat, így támogatva a helyi vállalkozásokat, és csökkentve az alapanyagaink ökológiai lábnyomát. Szezonálisan változó kínálatunkkal az idénytermékek felhasználását helyezzük előtérbe.

Csapatunk

❝ Személy szerint egy hosszú napot egy dupla presszóval és egy hatalmas pohár vízzel indítok, ha esetleg időm engedi, akkor egy nagy bögre filterkávéval, bár számomra mit sem ér a koffein, ha nincs mellé reggeli.

Egy kiadós szendvics, vagy egy finom granola szerintem elengedhetetlen kelléke egy jól induló napnak.

Ha valaki merésznek érzi magát új, izgalmas élményekhez, mindenképpen ajánlom, hogy kóstolja meg bármilyen tejes italát az alternatív opciók közül az általunk használt sárgaborsótejjel. Pontosan annyira finom, mint amilyen bizarrnak hangzik elsőre! ❞

Börcsök Barbara, barista-üzletvezető

Asztalfoglalás

Jövök!

Próbáld ki milyen közösségi terünkből dolgozni!

Bővebben