Nálunk történt | JazzaJ x EXILES koncert

2022. november 9-én az újhullámos kísérletezésre nyitott JazzaJ közönsége gyűlt össze a Kastner Kommunityben, hogy egy több állomásos tematikus sorozat részeként meghallgassa az elektronikus zene és a hangszeres improvizáció találkozását.

Tovább

Jó okunk van az ünneplésre: ❶ évesek lettünk !

Ismerős arcok és mosoly a pult mögött. Köszönjük nektek az első évet a Kommunity csapata nevében! Megszámlálhatatlan cappucino, latte és finomság hagyta el a pultot azóta, mi pedig nem győzünk hálásak lenni ezért, hogy minket választotok.

Tovább

❝A túl sok felület miatt gyengék az óriásplakátok.

A reklámfelületekkel túlzsúfolt közterületeken csakis egy betartható és szankciókat magával vonó szabályozás segítene, de drasztikusan csökkenteni kellene a közterületi reklámfelületek számát is - derült ki a legutóbbi reklámipari kibeszélőnkön.

Tovább

☕️ Offbeat: A város hetedik legjobb kávézója

Az Offbeat Budapest angol nyelvű programajánló oldal folyamatosan frissülő toplistában mutatja be Budapest újhullámos kávézóit. A listára az augusztusi frissítéskor mi is felkerültünk, méghozzá egyből a TOP10-es élmezőnybe kerültünk!

Tovább

✎ Rólunk │ Pezsgést hoznak a nyolckerbe

Aki gyakran járja Budapestet, tudja jól, hogy minden városrésznek megvan a maga bája, hangulata, legyen az bármelyik kerületben is. Így van ez a józsefvárosi Népszínház negyeddel, amelyet a Külkörút nevű projekt próbál augusztustól újra mozgásba hozni.

Tovább

🌳 Megnyílt a Pápa park piknik pont

Jó piknik a Pápa téren? Lehetséges! Gyere a Körúton túlra és fedezd fel Budapest zöldebb arcát a II. János Pál Pápa téren. A VIII. kerület második legnagyobb egybefüggő zöld felülete megújult funkciókkal vár egészen őszig.

Tovább

👁‍🗨 Külkörút | Kúl a Blahán túl

Városkép-formálásra és közösségépítésre vállalkozunk a Budapest Tuning nyerteseivel. Összefogásunk célja megváltoztatni a Népszínház-negyedről alkotott képet. Várunk a Pápa téren, a Népszínház utcában és a Teleki téren október közepéig!

Tovább

👋 Szombaton is nyitva vagyunk

Megújult étlappal, ráérős reggelikkel és délutáni kávézós-sütizős szieszta kombókkal várunk szombatonként. A megszokott specialty kávé mellet próbáld ki a jeges cascarát, cold brew matchát vagy a presso-tonicot. Nézz be!

Tovább

💥 Halfway to Kyoto | Szabó Nelli rizográfiái

Szabó Nelli "Halfway to Kyoto"című sorozata egy kísérletezési folyamat része. A kiállításon bemutatott anyagban a város építészeti részletei jelennek meg, szinte absztrakcióba hajló nagyításban, a rizográfia technikára jellemző élénk, vibráló színekben.

Tovább

❯ Program | Márkák válsághelyzetekben

Hogyan változtatta meg a legnagyobb márkák kommunikációját a COVID világjárvány, majd az ukrán válság okozta új helyzet? - Szigeti Péter, Hevesi Nóra, Sándor Gabriella és Dr. Pintér Dániel Gergő beszélgetnek.

Tovább

Értesülj újdonságainkról!