SZÁÁRNYAKAT AD – A Red Bull animáció pécsi története

A kiállítás a magyar animáció éve alkalmából itthon első alkalommal mutatja be a magyar animációs alkotók által, papír, ceruza és festék segítségével létrehozott reklámtörténeti műalkotások több évtizedes fejlődését.

Read More

Idén is Ügynökségek Éjszakája a Kastner Kommunityben!

Idén harmadik alkalommal nyitjuk meg az egyébként is nyitott kapuinkat a szakma és az érdeklődők előtt. 2024. május 31-én változatos programokkal várunk minden érdeklődőt.

Read More

Műtárgyak Éjszakája fesztivál x Kastner Kommunity

Idén mi is otthont adunk pár programnak a Műtárgyak Éjszakája fesztivál (május 23-25.) alkalmából: lesznek workshopok és tematikus séta is. Bővebb infókért olvass tovább!

Read More

Ol∧assa! / Read it! – Boros Mátyás kiállítása az Art Kornerben

Májusban Boros Mátyás kiállítását láthatjátok az Art Kornerben, ami a betűk és a szavak összetett mikrovilágán keresztül közvetíti üzenetét. Várunk a megnyitóra 16-án!

Read More

CSŐSZHÁZ pimp & majális a Pápa téren

Május első napján közösségi alkotásra és családi napra várjuk a II. János Pál pápa tér környékének lakóit. A délelőtti csőszház pimpet Labrosse Dani vizuális művész vezeti, délután pedig megnyitjuk a piknik szezont!

Read More

Punching workshop Vidra Rékával

Vidra Réka képzőművész május végén újabb workshoppal tér vissza hozzánk, a Műtárgyak Éjszakája Fesztivál keretében. A programon kreatív módon ismerkedhetsz meg az általa használt 'punching' technikával.

Read More

Páros workshop anyák napjára⏐Arbonika Decor

Anyák napja akalmából közös alkotásra invitálunk benneteket az Arbonika Decorral a Kastner Kommunitybe, aminek során együtt készíthettek egyedi szárazvirág kompozíciót. Hozd el anyukád, vagy azt, aki betölti az "anya" szerepet az életedben!

Read More

𝓮SCAPES ⏐Kerekes Gábor kiállítása

Menekülés a klímaváltozás elől? Az Art Korner áprilisi kiállításában Kerekes Gábor hulladékokból újrahasznosított, disztópikus kollázs installációin keresztül mélyedhetünk el egy nem is olyan lehetetlen jövőképeben.

Read More

Izgalmas workshopok áprilisban

Áprilisban különleges workshopokkal készülünk, amelyek elsősorban a művészeteken keresztül segítenek önmagunk megismerésében, környezetünk árnyaltabb érzékelésében, kreativitásunk kibontakoztatásában. Hétvégi programokért ne is keresgélj tovább!

Read More

Újra “Pope up” főzelékezés a Kommunityben

Mi már tudjuk, mit ebédelsz március 23-án, szombaton! Az első főzelékes pop-up sikerén felbuzdulva ismét nálunk vendégeskedik a Klauzál téri HIPPEACE főzelékbár egy rendhagyó hétvégi kitelepülésre. Fogyasztás helyben és elvitelre is!

Read More

Értesülj újdonságainkról!