Kelet-Nyugati Alkotócsoport felolvasóest – ismét a Kommunityben

A Kelet-Nyugati Alkotócsoport visszatér hozzánk egy újabb felolvasóesttel. Az esemény ingyenes és teljesen nyílt: szeretettel várunk mindenkit nézőként és felolvasóként is!

Read More

‘Reading Party’ a Kommunityben!

📖Március első estéjén, pénteken csatlakozz te is a Kommunity első olvasó bulijához! Hozz magaddal egy jó könyvet és merülj el benne nálunk, hogy aztán ki is beszélhesd olvasásélményeid. A zenei aláfestést BBQBOB adja.

Read More

Bringing the Idea of Life into Existence⏐ENA Korner

Az ENA Korner új kiállítása Vékony Dorottya munkáit mutatja be. A művész a születés és a szülés megélését vizsgálja az alkotásain keresztül, amiket április végig láthattok.

Read More

Spotted in Nature (ENA) – új kiállítás az Art Kornerben

Februárban a Bencze Péter kurátor által gondozott, Spotted in Nature című kiállításnak adunk otthont, kiváló kortárs művészek rajzaival. Látogatható egészen március 6-ig.

Read More

“Pope up” főzelékezés with @főzelékesFeri

A HIPPEACE főzelékbár - Szatmári "főzelékes" Ferivel - aktív szomszédunk a Klauzál térről, február 10-én 11 órától pedig vendégül látjuk őket a Kommunityben egy hétvégi kitelepülésre. Várunk szombaton - főzelékezz egy jót nálunk vagy vidd haza lebomló dobozban. 🥦🥕

Read More

Ötletelő műhely Józsefváros fejlesztése érdekében

A Józsefvárosi Önkormányzat és a Közösségi Részvételi Iroda ismét ötletelő műhelyt tart a kerület fejlesztéséért. Az eseményen 180 millió forint felhasználásáról ötletelünk: egy jó gondolat valósággá is válhat. Ha tudod, te mire költenéd a pénzt, akkor itt a helyed!

Read More

Kelet-Nyugati Alkotócsoport⏐felolvasóest

A Kelet-Nyugati Alkotócsoport havonta megrendezett nyitott felolvasóestje januárban nálunk kerül megrendezésre. Várunk mindenkit, aki szívesen elhozná és fel is olvasná verseit, novelláit, vagy csak hallgatóságként lenne jelen.

Read More

TABULA RASA – csoportos kiállítás

Az év első kiállítása az Art Kornerben négy kortárs képzőművész munkáinak segítségével tárja fel a mentális egészség témakörét. A tárlaton nagyon különböző stílusok képviseltetik magukat, de a narratíva egy és ugyanaz!

Read More

Ünnepi nyitvatartásunk és köszönet

Izgalmas éven vagyunk túl, ami nélkületek nem lett volna teljes. A sok-sok élményt most mi is kipihenjük: a cikkre kattintva tájékozódhatsz ünnepi nyitvatartásunkról. 2024-ben újult erővel, újdonságokkal és persze a megszokott, jó kávéval várunk titeket!

Read More

POP-UP-KA ⏐a lassítós designvásár

Kibővített kínálattal vár a Kommunityben lassítós designvásárunk, melyet a fenntarthatóság, a tanulás, vagy éppen a művészet jegyében egészítettünk ki ajándékötletekkel. Itt mindennek értelme és lelke van - gyere és bizonyosodj meg róla személyesen!

Read More

Értesülj újdonságainkról!