Gerilla Grill & Piknik a Pápa téren

Ne hagyd ki a KÜLKÖRÚT keretében szervezett street food fesztivált, ami a kerület legminimálabbja, és ahol otthonról hozott hozzávalóidat magadnak grillezheted meg. Ehhez csupán regisztrálnod kell, a közösségi piknik-élményen kívül pedig DJ-set és gyereksarok is vár.

Tovább

BDW2023 – Font Front Rematch és kiállítás

Az idén 20 éves Budapest Design Week keretében 2023 októberében újraéled a FontFront tervezőgrafikai szerveződés és verseny. A nyertes munkákból álló kiállítás októbert 10-től lesz majd látható a Kastner Kommunity Art Kornerben.

Tovább

Kórtörténet – Soós Kata kiállítása

Barcelona után Budapesten is látható Soós Kata festőművész és kulturális antropológus kiállítása, amely a "Kórtörténet" címet viseli. Az alkotások kórházi szituációkat ábrázolnak, és egyfajta társadalmi reflexióval is szolgálnak.

Tovább

Élőfestés a nyárzáró Park DJ programon

Az idei utolsó Park DJ programot nem csak Vibee dallamai és a gerilla grill tette felejthetetlenné, de az érdeklődők megnézhették ZEUS élőfestés performanszát is, amelynek során végigkövethették egy egyedi alkotás létrejöttét.

Tovább

Parkmozi a Külkörút projekt keretében

Idén nyáron a Külkörút projekt keretében indultak el a különleges hangulatú, ingyenes szabadtéri mozik a II. János Pál pápa téren és a Teleki téren, így a csillagos ég alatt, a zöld parkban, a fák alatt mozizhattok és élvezhetitek a két józsefvárosi közpark atmoszféráját.

Tovább

Zöldül a Népszínház utca és környéke

Faültetési program indult a VIII. kerületben, a Népszínház utca - II. János Pál pápa tér csomóponton, közvetlenül a Kastner Kommunity mellett a héten indultak meg a munkálatok. A projekt során 14 új fát és különböző cserjéket telepítenek, ezzel is zöldebbé téve a környéket.

Tovább

Park DJ – zene és ejtőzés a Pápa parkban

A Budapest Tuning által létrejött Külkörút projekt részeként indult el a Park DJ névre hallgató ingyenes szabadtéri programunk a Pápa parkban, Vibee DJ-inek közreműködésével. Legközelebb augusztus 31-én várunk!

Tovább

Gál Barbara és Szirmai Nóra kiállítása

❝Hogyan nevezzelek?❞ - A youngart kétrészes vendégkiállításának második felvonása augusztus 16-án költözött a Kommunity Art Kornerébe. Ezúttal Gál Barbara aleatóriája és Szirmai Nóra rizómatikus struktúrái kerültek kiállításra.

Tovább

KÜLKÖRÚT programok 2023-ban

A Kastner Kommunitynél - a Külkörúttal karöltve - augusztusban is sok izgalmas, ingyenes programmal készülünk nektek. Kisbabások, filmrajongók, ejtőzni vágyók - és persze mindenki, aki eltöltene egy kis időt a Pápa park fáinak hűvösében - várunk titeket!

Tovább

Bács Emese és Becskei Andor kiállítása

A youngart "Hogyan nevezzelek?" című vendégkiállításának első felvonása júliusban nyílt meg Art Kornerünkben Bács Emese és Becskei Andor munkáival. Munkáik körüljárták a II. János Pál pápa teret is, mint jelenséget a városban.

Tovább

Értesülj újdonságainkról!