Gerilla Grill & Piknik a Pápa téren

Egész hétvégén dübörög a KÜLKÖRÚT, az év legizgalmasabb hetén a Pápa téren gerilla grill, a Teleki téren a TANGÓ Projekt, a Népszínház utcában pedig a Járdafeszt vár!

Szeptember 30-án, szombaton vesszük birtokba megint – és idén utoljára – a Pápa teret, ahol Budapest és a kerület legminimálabb street food fesztiváljával, egy közösségi grillezéssel várunk. Itt nincsenek séfek vagy menő food truckok, csak te és a haverok vagy a kis család. Az utcai kajádat ezúttal te magad készítheted el, egy közpark közepén, kicsit gerillában.

Minden résztvevő, aki előzetesen regisztrál az eseményre, a helyszínen a közös sütés indulásakor ingyenesen kap egy 1 órán át üzemelő mini-grill tálcát. Az önműködő, lebomló és környezetbarát (tényleg!) eszköz segítségével tudod az otthonról hozott alapanyagaidból a hét legmenőbb ebédjét elkészíteni – legyen az egy burger, néhány szelet cukkini vagy kápia, esetleg egy pirított wrap vagy bagel szendvics.

Kísérő programokként DJ-settel és gyereksarokkal várunk, ahol a legkisebbek kézművesedhetnek. Hozhattok magatokkal bármit, ami egy jó piknikhez kell: izzítsátok a társasokat, tollast, amihez csak kedvetek van!

Fontos, hogy grillezni csak előzetes regisztrációval lehet, amit itt tehetsz meg. A helyek száma limitált!

Mosdó lehetőség a Kastner Kommunity kávézóban lesz. A piknikhez air sofákat és kerti bútorokat biztosítunk. A programváltoztatás jogát fenntartjuk.
Figyeld a KÜLKÖRÚT további ingyenes eseményeit és fedezd fel te is, miért kúl a Blahán túl! A projekt a Budapest Brand támogatásával, a Budapest Tuning felhívás keretében valósul meg.

Facebook-esemény