Ezen a pénteken leszünk ❷ évesek!


Nagy örömmel tudatjuk, hogy ezen a héten, október 20-án (pénteken) ünnepli 2. születésnapját a Kastner Kommunity!🎉
Ez a csodás időszak nélkületek nem lett volna teljes, ezért az ünneplésbe Titeket is szeretnénk bevonni. Mutatjuk is, hogy hogyan!

A szokásos mosolygós arcok, és a hamisítatlan Kommunity-hangulat mellett egész nap ingyenes kókuszgolyó-kóstolóval és kávékuponokkal várunk. Fogjátok a családot, barátokat és csatlakozzatok hozzánk az ünneplésben!

A nap során két időpontban Quiz Show-n is részt vehettek.
10 órakor co-workereink mérhetik össze a tudásukat a kávézóval és co-working szolgáltatásunkkal kapcsolatos kérdésekben, míg 13:00 órakor kifejezetten kávéimádó törzsvendégeinket várjuk egy hasonló megmérettetésre. A legügyesebbek és leggyorsabbak természetesen izgalmas nyereményekhez is juthatnak!
10:00 Quiz show értékes nyereményekért (HU-EN) cowerekeinknek
1. helyezett – 5 alkalmas coworking bérlet
2. helyezett – Kétszemélyes brunch utalvány
3. helyezett – próbajegy

13:00 Quiz show értékes nyereményekért (HU-EN) kávéimádóknak
1. helyezett – 10 alkalmas kávékupon és Olovka x Kommunity pin
2. helyezett – Kétszemélyes brunch utalvány
3. helyezett – 1 csomag Kommunity blend kávé

Sokatok kedvence a Kommunity blend, amelyet Bikki Tamás, a Brostery pörkölőmestere álmodott meg. A jeles nap alkalmából Tamás eljön hozzánk, és személyesen tart kávékóstolót. Érzékeitek élesítése közben többet is megtudhattok kávénk hátteréről, vagy éppen arról, hogy hogyan hozhatjátok ki a maximumot abból a kávéból, amit otthon készítetek.
Az esemény 15:00-kor kezdődik, és habár ingyenes, a férőhelyek száma limitált! Regisztrálni ezen a linken lehet.

Mi nagyon izgatottak vagyunk, hogy megoszthatjuk veletek ezt a pillanatot – nézzetek be hozzánk és ünnepeljetek velünk! ♡

Facebook-esemény