Decemberi programok a Kommunityben

A december különösen izgalmasnak ígérkezik a Kommunityben. Ahogy szépen lassan mindenki a közelgő ünnepekre hangolódik, úgy töltjük meg mi is melegséggel és ötletekkel a közösségi teret – december 23-ig minden nap nyitva leszünk, a vasárnapokon is.❄️

December 1-jén már kezdheted is a karácsonyi-ajándékvadászatot szeretteidnek, vagy akár magadnak a Maacraft adventi pop-up vásárán, ami három napon keresztül, december 3-ig lesz majd elérhető.
A Maacraft csapata nem csak a termékeit hozza el, de izgalmas workshopokkal is készül – mézeskalácsot süthetsz és madáretetőt barkácsolhatsz -, melyekről itt és a Facebook-eseményben tájékozódhatsz bővebben!
Maacraft adventi pop-up vásár // 12.01. – 12.03.

December 4-én, hétfőn záró tárlatvezetésre invitálunk Vidra Réka Urban Fauna című kiállításának utolsó előtti napján. Az eseményen maga a művész mesél alkotásainak születéséről és a punching technikáról, amellyel életre kelti a vízióját. Dr. Ronkayné Tóth Mária kutató biológus (Magyar Természettudományi Múzeum, Magyar Biodiverzitás Társaság) pedig segít majd társadalmi-tudományos kontextusba helyezni ezt a témát. A finisszázs során interaktív módon, az alkotásokhoz közel kerülve tapasztalhatod meg, milyen veszélyes a városi élet az őzek, vaddisznók, sünök és társaik számára.
Vidra Réka finisszázs // 2023. 12. 04., 18:30-19:30
Facebook-esemény

Az ezt követő hétvégén (december 9., szombat) egy meghitt, meditatív alkotói élményre invitálunk. Adrienn, az Arbonika decor alkotójának vezetésével egy családias, téli ajtódekoráció vagy koszorú készítő workshopon vehetsz részt nálunk. Tobozzal, gyümölcsökkel, szárított virágokkal és más termésekkel dolgozhatsz, egy finom brunch-csal egybekötve, melyet a részvétel díja tartalmaz.
Időpont: 2023. 12. 09., 10:00-13:00
Létszám: minimum 4, maximum 10 fő
Workshop ára: br. 19 900 Ft /fő
A részvétel regisztrációhoz kötött, amit ezen a linken tehetsz meg.

A last-minute karácsonyi ajándékoknak kedvez a december 16. és 17. közötti Repertory Pop-up vásár, a már bezárt, de méltán ismert Repertory concept store közreműködésével.
Instagram-oldaluk szuper betekintést nyújt arról, hogy mire számíthatsz.
Facebook-esemény hamarosan!