Idén is Ügynökségek Éjszakája a Kastner Kommunityben!

Idén harmadik alkalommal nyitjuk meg az egyébként is nyitott kapuinkat a kreatív szakma és az érdeklődők előtt. Izgalmas programokkal, találkozásokkal, kötetlen beszélgetésekkel és jó zenével várunk május 31-én.

LINE-UP

★ 17:00-22:00 (állandó program) Inspirálódj kortárs kiállításokkal a Kastnerben!
Csekkolj be és inspirálódj hazai kortárs alkotók munkáival!
👁‍🗨 „Olʌassa! / Rǝad it!” – Boros Mátyás kiállítása az Art Kornerben
Az Art Kornerben Boros Mátyás képzőművész „Olvassa!” c. kiállítása nagyszabású kompozíciók helyett a betűk és a szemészeti olvasótáblák statikus mikrovilágába vezet, amelyen keresztül megmutatja, hogyan tudja a szemünk, mint érzékszerv képességeinek megváltozása megkérdőjelezni a külvilággal kialakított viszonyunkat. (Kurátor: Tánczos Korinna)

👁‍🗨 Rácz Rebeka kerámiái az ENA Kornerben
A Bencze Péter kurátor (Everybody Needs Art) által gondozott ENA Korner kirakati kiállítóterében Rácz Rebeka látványos kerámiáival merülhetsz el a színek, anyagok, formák és testrészek kavalkádjában!

★ 17:00-17:30 Ügynökség egy nyitott kávézóban ?!
👉 Nézz körbe a hazai és külföldi kreatívok legújabb budapesti találkozóhelyén!
Bejárás és beszélgetés az Év Közösségi Irodája díjas (2021) hibrid közösségi térben, ahol közben Budapest egyik legjobb* kávéját is megkóstolhatod egy workshop keretében! (*5. hely az OFFBeat Budapest & Vienna független értékelése alapján)

★ 17:30-18:30 Tartsd éberen a kreativitásod kortárs művészettel!
✌️ Miért érdemes alkotó kreatívként kortárs művekkel körülvenni magunkat? Tényleg rá lehet kattani a művészetre? Hogyan lesz valaki gyűjtő? – ezekre a kérdésekre biztosan választ kapsz a hazai underground művészeti élet meghatározó alakjainak beszélgetésén.
Reszegi Judit gyűjtővel és kortárs alkotókkal Bencze Péter kurátor (Everybody Needs Art) beszélget.

★ 18:30 – 20:00 Kastner x Kommunity freelancer Meet-up & portfólió review – ahol a szakmai szabadúszói és a Kastner ügynökség találkozik.
🖇 A Meet-up egy üzleti fókuszú program, ahol a Kastner közösségi teréből, a Kommunityből dolgozó, több mint 100 fős szabadúszó co-worker közösség és az ügynökség találkozik. Mindkét oldal bemutathatja a projektjét, szakterületét (3-3 percben) – illetve a Kastner is mesél az ügynökségi projektekről. Pörgős menetrenddel, valamint snack & ital asztallal készülnek.
Ha szabadúszó vagy és nem jártál még a Kommunityben, jelentkezz tagnak és az eseményig próbáld ki milyen tőlük dolgozni: https://kommunity.kastner.hu/kapcsolat/
A program ingyenes. Az eseményen való részvétel regisztrációhoz és tagsághoz (ingyenes) kötött! Jelentkezés ITT.

★ 20:00-21:00 (KIEMELT PROGRAM) #agencylife
🤭 Improszínházi est vérbeli ügynökségi pillanatokkal Palkovits Nóra és Boncsér Sára (Supporting Role) előadásában
Az improvizált jelenetekben az ügynökségi élet kellős közepén találhatod magad. A valódinál is valódibb pillanatokról Boncsér Sára és Palkovits Nóra improvizációs színházi színészek gondoskodnak a Supporting Role és a Kastner együttműködésében. Humorból garantáltan nem lesz hiány!

★ 21:00-22:00 Red Bull koktél kóstoló & Warm-up
🎶 🍸 BBQBOB DJ szettje mellett az új Kuruba-Bodzavirág ízű Red Bull
Summer Editiont is megkóstolhatod!

A Kastnerben az estét BBQBOB DJ szettje és az új, Kuruba-Bodzavirág ízű Red Bull Summer Edition koktél happy hour zárja.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Facebook-esemény