👁‍🗨 ENA Korner │ Ablakba tett kortárs művészet

Hat méteres üvegportálunk rivaldafényében az Everybody Needs Arttal együttműködésben elindul az új ENA Korner, ahol 0-24 órában kortárs hazai és nemzetközi képzőművészeti projektetet mutatunk be, mert a művészet mindekié.

Tovább

✨ Ügynökségek Éjszakája – jövünk!

Ugorj be hozzánk és nézd meg mi folyik a Kastnerben. Vihetsz egy Red Bull rajzfilm briefet, beleshetsz az animáció készítés kulisszái mögé, ihatsz egy tökéletes kávét és a kortárs művészettel is találkozhatsz az ENA Kornerben.

Tovább

💥 Forgó Árpád kiállítása az Art Kornerben

Forgó aprólékos igénnyel megformált művei egy előre meghatározott moduláris rendszerből épülnek fel, mely által a művész a síkbeli és térbeli viszonyok ritmusát hangsúlyozza. A kiállítás 2022. május 13-tól június 14-ig megtekinthető.

Tovább

👋 Helló Budapest! │ Grand Opening

Május 13-18. között egyhetes mini fesztivál keretében ünnepeljük a független budapesti kreatív közösséget és hogy itt vagyunk. Az intenzív programsorozaton keresztül a Kastner Kommunity szellemiségét és sokszínűségét is bemutatjuk. Csatlakozz!

Tovább

🏆 Az év közösségi irodája lettünk!

A Kastner Kommunity az év közösség irodája!
Hatalmas büszkeség, hogy a Kommunity-t az Év Irodája verseny zsűrije érdemesnek találta arra, hogy az elismerést nekünk ítélje az év közösségi irodája kategóriában.

Tovább

💥 Kiállítás | kávéHÁZasság

Art Kornerünk legújabb tárlatán Szecsanov Martin analóg fotói két különleges ember - Karinthy Frigyes és Böhm Aranka - kapcsolatán és kapcsolódásain keresztül mutatják meg, hogy milyen lehetett a kávéházi művészvilág 100 évvel ezelőtt.

Tovább

🏁Több tiszteletet a tanároknak!

Legyen a mai nap a tanárok tiszteletének napja! Borítsuk “kockás” mintába a közösségi médiát!
Közösségünk tenni szeretne a társadalmi apátia ellen, ezért elindítottuk a #többtiszteletetatanároknak kezdeményezést.

Tovább

❯ Program | Panel Magazin #8 Launch

Február 18-án a Kommunityben mutatja be a Panel Irodalmi Egyesület legújabb kiadványát. A PANEL egy független közép-kelet európai kortárs irodalmi és művészeti magazin, amely immár nyolcadik alkalommal jelenik meg.

Tovább

✎ Rólunk | Új funkciók egy menő üzlethelyiségben

Szerintünk a Kastner reklámügynökség dolgozói jól érzik magukat a munkahelyükön, és ezt az érzést hozták most el nekünk új, a kreatívok és a kisvállalkozók számára kiváló közösségi irodaként funkcionáló munkahelyükön, a Kommunityben.

Tovább

✎ Rólunk | Új élet a BUVÁTI toronyház aljában

Az 1960-as évek közepén épült lakóház alján eredetileg is vendéglátó hely volt, a kor népszerű Mézes Mackó cukrászda-láncának egyik kirendeltsége működött itt. A galériás teret most ismét egy vendéglátó hely, de kicsit annál is komplexebb funkcióval lakták most be.

Tovább

Értesülj újdonságainkról!