✎ Rólunk | Új élet a BUVÁTI toronyház aljában

Az 1960-as évek közepén épült lakóház alján eredetileg is vendéglátó hely volt, a kor népszerű Mézes Mackó cukrászda-láncának egyik kirendeltsége működött itt. A galériás teret most ismét egy vendéglátó hely, de kicsit annál is komplexebb funkcióval lakták most be.

Tovább

✘ Szavazz ránk | Itt az Év Irodája verseny

Idén 11-dik alkalommal rendezik meg az Év Irodája versenyt, ahol két kategóriában is megméretteti magát a Kastner Kommunity. A közönségszavazás már elindult, ahol 2021. február 3-ig számítunk két voksra tőled is az Év Közösségi Tere és az Év Irodája jelöltjeként!

Tovább

♥︎ Adományozás | Sikeres volt az akció

A FÖF csoporttal közös akciónkban összesen 100.000 Ft-ot gyűjtöttünk a NANE Egyesület számára. A Riszponsziböl című kiállítás anyagát egy online akció keretében bocsájtottuk árverésre 2021. decemberben.

Tovább

✎ Rólunk | Rock-and-roll kreatív a nyolcban

A Kastner reklámügynökség budapesti irodája tulajdonképpen nem is iroda, sokkal inkább tér, már-már otthon. Ha azt gondolnánk, hogy ez csak egy sokadik coworking Budapest térképén, csalódni fogunk. De csakis pozitív értelemben - via Hype&Hyper Magazin

Tovább

♥︎ Jótékonysági aukció | NANE ✘ FÖF csoport

Elindult a FÖF csoporttal közös art print online aukciónk a NANE Egyesület javára. Adakozz és vidd haza a Riszponsziböl kiállítás egyik művészi minőségű, szuper limitált printjét. A vásárlással a NANE legújabb projektjét, vagyis a családon belüli erőszak áldozatait segíted.

Tovább

✎ Rólunk | Különleges hely nyílt a Pápa téren

Szándékosan nem a „könnyű” belvárosi lokációt választották, hanem a nyolcadik kerületet, ugyanis van egy missziójuk is: szeretnének tenni a környék felvirágoztatásáért. Az első pár hét benyomása pedig az, hogy van igény ilyen helyekre.

Tovább

☞ Nálunk | Megjelent a Banánujjú ember

2021. november 30-án nálunk mutatták be Sarkadi Zsolt A Banánujjú ember című novelláskötetét, amely a 444 gondozásában jelent meg. A helyszín apropóját az adta, hogy a sztoriban feltűnik a nyolcadik kerület is, ahol Zsolt is sok időt tölt.

Tovább

❯ Program | Build your own type 2.0 workshop

Betűanatómia? Betűforma? Karakterisztika? Stílus? Mitől lesz egy betű olyan, amilyen? Ezekre a kérdéskre keresik a választ mentoraink Tánczos Korinna és Cuba Gergő a soron következő analóg tipográfia workshopunkon.

Tovább

💥 Kiállítás | Fenomenál-hatás megnyitó

Kiállításmegnyitó és könyvbemutató egyben a Marionett-Fenomenál c. novelláskötet megjelenéséhez kapcsolódóan. Szerző: Balassa Krisztián, fotográfus: Mikó Bea. Beszélgetőtársak: Toldi Veronika, László Ferenc, Zachar Balázs.

Tovább

◎ Nézd vissza | Érzékenyítés és grafika talk

A Budapest Design Week hivatalos eseményén érzékenyítésről és grafikáról beszélgetettünk. Mayer Kitti designtoretikus moderálásával Bakos Gábor, Sz. Eszteró Anett, Kránitz Dorka élőben, valamint online Magyar Eszter és Biacsics Reni voltak a vendégeink.

Tovább

Értesülj újdonságainkról!