Élőfestés a nyárzáró Park DJ programon

Augusztus 31-én zajlott le idei utolsó Park DJ eseményünk a KÜLKÖRÚT projekt keretében. (Ne feledjétek, a Teleki téren és a Népszínház utcában ettől függetlenül még készülnek nektek hasonló programokkal, további infót erről itt találtok!)
Birtokba vettük a Pápa parkot, és Vibee rezidens DJ-ivel együtt fesztivál hangulatot varázsoltunk a térre. Az este folyamán amellett, hogy egy kis gerilla grillre is alkalom nyílt, egy élőfestés performansznak is a tanúi lehettünk, ZEUS jóvoltából. A vászon felállításától kezdve követhettük végig egy alkotás születését, amely Zeus átszellemült előadásában valósult meg a Pápa parkban.

A venezuelai művész munkái személyesek, nyersek és magas érzelmi töltettel rendelkeznek. Inspirálja a jelen társadalma, az emberi gondolatok és nézetek, és különböző vallási (buddhista, joruba) rituálék és szimbólumok is.
ZEUS alkotásait kiállították már Párizsban, Buenos Aires-ben, Barcelonában és Budapesten is, emellett többször kollaborált már különböző márkákkal, más előadókkal, munkái megjelentek publikációkban és művészeti eseményeken is.

ZEUS művészetével az Instagramon itt ismerkedhetsz.
Facebook-esemény