Izgalmas workshopok áprilisban

Bioplasztik Workshop – Harsány Patríciával és Szabó Nellivel
2024. 04. 06. (szombat) // 10:00-12:00

A reKELET kiállítás kapcsán a két alkotó, Harsány Patrícia és Szabó Nelli egy workshop keretében ad bevezetést a forradalmian új technológia, a természetes alapanyagokból készülő bioplasztik világába. A workshopon a résztvevők megtanulhatják a természetesen lebomló bioplasztik elkészítését bioanyagok és különböző háztartási hulladékok, természetes színezőanyagok (narancshéj, kávézacc, stb.) felhasználásával.
Patrícia és Nelli személyes mentorálása mellett és művészeti instrukcióival te is készíthetsz magadnak egy bioplasztik tárgyat.
A mintát, amit elkészítünk, a kiállításon is megjelenő tárgyak inspirálták.
A minták száradás után (3 nap) hazavihetőek.
A részvétel semmilyen előképzettséget nem igényel.
A workshop időtartama 2 óra (10:00-12:00)
Maximális létszám: 8 fő
A workshop minimum 4 fő részvételével indul.
Részvételi díj: 3.000 Ft/fő, mely tartalmazza az eszközhasználatot és a mentorálást.
Facebook-esemény

Punching Workshop Vidra Rékával
2024. 04. 13. (szombat) // 10:00-14:00

Vidra Réka képzőművész Urban Fauna című korábbi kiállítása kapcsán most visszanyúlunk a városi vadak témájához, az üdítő tavaszi színekhez és a punching technikához. A kifejezetten erre a workshopra kidolgozott új minta alapján egy kb. 16 cm átmérőjű “mini-falikárpitot” lehet létrehozni punching / punch needle technikával Vidra Réka képzőművész vezetésével.
Réka személyes mentorálása mellett és művészeti instrukcióival te is készíthetsz magadnak egy pihe-puha falikárpit dekorációt!
A workshopon secondhand fonalakkal dolgozunk. A mintát, amit elkészítünk, a kollekcióban is megjelenő süncsaládhoz hasonlóan a városi sünök inspirálták.
A részvétel semmilyen előképzettséget nem igényel.
A workshop időtartama 4 óra (10-14-ig)
Maximális létszám: 8 fő
A workshop minimum 4 fő részvételével indul.
Részvételi díj: 8.000 Ft/fő (diák, nyugdíjas ár) – 10.000 Ft (normál ár), mely tartalmazza az anyag- és eszközhasználatot, a mentorálást és egy reggelit a kávézóban.
Várunk szeretettel!
Facebook-esemény

Haniko x Bevezetés önmagunkba – Human Design Workshop
2024. 04. 21. (vasárnap) // 10:00-13:00

Különleges belső utazásra invitál minket Herbert Anikó aka Haniko vizuális művész és Pham Thanhan Daniella, aki a Magyarországon még úttörőnek számító Human Design elemzéssekkel és transzformációs coachinggal foglalkozik. A workshop a Human Design forradalmi önismereti rendszerére épül és a kollázsok alapanyagait is e szerint válogatták hozzá a legnagyobb gondossággal. A Human Design eszközével megismerheted, hogy ki is a te autentikus éned, hogyan működsz egyedien, hogy kibontakoztathasd és megéld teljes potenciálodat az életedben.
A workshop keretein belül a résztvevők a saját érzéseiket, megéléseiket, kapcsolódásikat vihetik haza egy- egy kisméretű kollázs formájában és az egyéni kézzel merített papírra kinyomtatott Testtérképedet keretbe foglalva.
Április 21-én délelőtt várunk a Kastner Kommunitybe egy finom reggelivel összekötve, amit a részvételi díj tartalmaz.
A workshopot minimum 7 fő jelentkezése esetén tartjuk meg, maximum létszám 11 fő.
Részvételi díj: 19.500 Ft
Jelentkezés: 2024. április 19. éjfélig (Csak így tudjuk a személyes Testtérképek előkészületét biztosítani). A regisztrációs form linkje itt érhető el.